Kas notiek, bloķējot kādu vietni WhatsApp [Pilns ceļvedis]

What Happens When You Block Someone Whatsapp


  • Pašlaik WhatsApp ir lielākais tūlītējās ziņojumapmaiņas pakalpojums pasaulē.
  • Dažreiz jums ir jābloķē kāds WhatsApp, un šajā ceļvedī mēs parādīsim, kas notiek, kad jūs kādu bloķējat un kā to izdarīt.
  • Agrāk mēs apskatījām WhatsApp, un, lai iegūtu vairāk ceļvežu un labojumu, pārbaudiet mūsu citi WhatsApp raksti .
  • Tirgū dominē tīmekļa lietotnes, un, lai uzzinātu vairāk par tām, jums vajadzētu apmeklēt mūsu vietni Tīmekļa lietotņu centrs .
whatsapp bloķē notiekošo Lai novērstu dažādas datora problēmas, iesakām Restoro PC Repair Tool: Šī programmatūra novērsīs izplatītākās datora kļūdas, pasargās jūs no failu zaudēšanas, ļaunprātīgas programmatūras, aparatūras kļūmes un optimizēs datoru maksimālai veiktspējai. Labojiet datora problēmas un noņemiet vīrusus tagad, veicot 3 vienkāršas darbības:
  1. Lejupielādējiet Restoro datoru labošanas rīku kas nāk ar patentēto tehnoloģiju (patents pieejams šeit ).
  2. Klikšķis Sāciet skenēšanu lai atrastu Windows problēmas, kas varētu izraisīt datora problēmas.
  3. Klikšķis Labot visu lai novērstu problēmas, kas ietekmē datora drošību un veiktspēju
  • Restoro ir lejupielādējis0lasītāji šomēnes.

WhatsApp ir viena no visbiežāk izmantotajām tūlītējās ziņojumapmaiņas lietojumprogrammām, un tai pašlaik ir 2 miljardi lietotāju. Ar tik lielu lietotāju skaitu dažreiz jums ir jābloķē noteikti kontakti.



Šodienas rakstā mēs parādīsim, kas notiek, bloķējot noteiktu kontaktu WhatsApp un kā faktiski bloķēt kādu.

Kas notiek, kad es bloķēju kādu WhatsApp?

1. WhatsApp bloks, kā tas darbojas?

WhatsApp bloķēšana ir diezgan vienkārša, un jums vienkārši jāizvēlas kontakts un pēc tam izvēlnē jāizvēlas opcija Bloķēt.



Pēc tam ziņojumi no bloķētā kontakta jums netiks piegādāti, un tas pats attiecas uz zvaniem.

Turklāt kontaktpersona nevarēs redzēt jūsu statusa atjauninājumus, tiešsaistes / pēdējo redzēto statusu.



sarkanais krusts uz skaļuma ikonas logiem 10

2. WhatsApp bloks, kā zināt / pārbaudīt?

  1. Pārbaudiet, vai tērzēšanas logā varat redzēt kontakta pēdējo redzēto vai tiešsaistes statusu.
  2. Pievērsiet uzmanību kontaktpersonas profila fotoattēlam. Ja tas jums nekad nemainīsies, jūs varētu būt bloķēts.
  3. Ja jūsu ziņojumi vienmēr ir nosūtīti, nevis piegādāts statuss, drīzāk iespējams, ka esat bloķēts.

3. WhatsApp bloks, ko viņi var redzēt?

Kontakta bloķēšana vietnē WhatsApp ir diezgan vienkārša, un, ja jūs izvēlaties kādu bloķēt, šai personai netiks paziņots par bloķēšanu.

Tomēr bloķētā persona var saprast, vai tā ir bloķēta, jo tā nevarēs redzēt noteiktu informāciju no jūsu profila.

Tas attiecas uz jūsu pēdējo redzēto statusu vai jūsu tiešsaistes statusu tērzēšanas logā. Turklāt visiem ziņojumiem, kurus sūtījis bloķētais kontakts, vienmēr būs blakus to statuss.



Protams, vislielākā nojausma ir zvani, kurus vispār nevarēs iziet. Tas pats attiecas uz ziņojumiem, tie tiks nosūtīti, bet nekad netiks piegādāti.

pele visu laiku izceļ visu logu 10

4. Whatsapp bloķēšana, kā atbloķēt?

  1. Atlasiet kontaktu, kuru vēlaties atbloķēt.
  2. Pieskarieties ikonai Izvēlne un izvēlieties Atbloķēt no iespēju saraksta.

Varat arī rīkoties šādi:

  1. Iet uz Citas iespējas> Iestatījumi .
    iestatījumi whatsapp bloķē notiekošo
  2. Tagad izvēlieties Konts> Konfidencialitāte> Bloķētie kontakti .
    bloķētie kontakti whatsapp bloķē notiekošo
  3. Pieskarieties konstantei, kuru vēlaties atbloķēt, un izvēlieties Atbloķēt

Ja jūs kāds ir bloķējis, bloķēšanu nav iespējams noņemt, un tikai persona, kas jūs bloķēja, var to izdarīt pats.

Personas bloķēšana vietnē WhatsApp ir diezgan vienkārša, un to var izdarīt dažu mirkļu laikā no tērzēšanas vai no lapas Bloķētie kontakti.

Lai gan bloķētajai personai netiks paziņots par bloķēšanu, tā vispār nevarēs ar jums sazināties, un tas pats attiecas arī uz jums, ja kāds jūs bloķē.

Vai šī rokasgrāmata jums šķita noderīga? Informējiet mūs zemāk esošajos komentāros.

FAQ: Uzziniet vairāk par WhatsApp

  • Kā bloķēt kontaktu WhatsApp?

Tāpat kā ar jebkuru citu tūlītējās ziņojumapmaiņas programmatūra , jūs varat bloķēt kontaktus WhatsApp, atverot tērzēšanu ar kontaktu, kuru vēlaties bloķēt, un izvēloties Vēl> Bloķēt.

vadītājs nevar atbrīvot līdz atteicei
  • Ko jūs redzat, bloķējot kādu vietnē WhatsApp?

Bloķētā kontaktpersona vietnē WhatsApp neredzēs jūsu pēdējo redzēto statusu tērzēšanas programmatūra . Visiem bloķētā kontakta sūtītajiem ziņojumiem blakus vienmēr būs nosūtītā atzīme.

  • Kas notiek, ja kāds bloķē jūs vietnē WhatsApp?

Kad kāda persona jūs bloķē, jūsu ziņojumi netiks piegādāti personai, kura jūs bloķēja, un jūsu ziņojumiem zvani netiks veikti .